Publikováno

Resturace Na prkénku

Milí hosté, vždy nás těšil váš velký zájem o tradiční valašskou kuchyni. Bedlivě vám nasloucháme a proto jsme se rozhodli dát skvělým místním jídlům ještě větší prostor a připravili i tradiční způsob servírování. Seznamte se prosím s konceptem restaurace Na prkénku

Restaurace Na prkénku

Na Valašsku, na horách, po lyžování nebo hezké túře, chutná všechno mnohem lépe než ve městě. 
Vůně jsou pronikavější a chutě intenzivnější…

Pro naši valašskou kuchyni je charakteristická kombinace tradičních surovin a moderních kuchařských postupů, kdy se snažíme zprostředkovat maximální chuťový zážitek. Charakteristické pro Valašsko je používání brynzy a ovčích sýrů, pohanky, jehněčího masa, uzeného, brambor, řepy a kysaného zelí, ale také borůvek, švestek nebo ořechů. Z kuchařských technik používáme také uzení, pomalé pečení v peci nebo zapékání na ohni.

Nechejte stres v práci a přijeďte si vychutnat tradiční valašské speciality. V novém konceptu restaurace Na prkénku“vyzkoušejte třeba tato skvělá jídla:

  • Bramborové noky s borůvkovou omáčkou a perníkem
  • Valašské halušky s brynzou a uzenou slaninou
  • Pečená kachna, kysané zelí a bramborové noky
  • nebo naší specialitu – Metrové prkénko plné dobrot (z udírny, sýrové nebo výběrové)

A samozřejmě si vychutnejte výborné poctivé polévky, skvělé dezerty, kávu Piacetto, piva z místních pivovárků nebo dobré nealko.

Aktuální menu restaurace Na prkénku

Proč se restaurace Hotelu Duo jmenuje „Na prkénku“? 
Nemůžeme vám prozradit všechno  – proto přijeďte a vyzkoušejte chutě Valašska!

Získejte měsíční novinky nebo last minute akce Hotelu Duo jako první!