Milí hosté, vždy nás těšil váš velký zájem o tradiční valašskou kuchyni. Bedlivě vám nasloucháme a proto jsme se rozhodli dát skvělým místním jídlům ještě větší prostor a připravili i tradiční způsob servírování. Seznamte se prosím s konceptem restaurace Na prkénku…
Restaurace Na prkénku
Na Valašsku, na horách, po lyžování nebo hezké túře, chutná všechno mnohem lépe než ve městě.
Vůně jsou pronikavější a chutě intenzivnější…
Pro naši valašskou kuchyni je charakteristická kombinace tradičních surovin a moderních kuchařských postupů, kdy se snažíme zprostředkovat maximální chuťový zážitek. Charakteristické pro Valašsko je používání brynzy a ovčích sýrů, pohanky, jehněčího masa, uzeného, brambor, řepy a kysaného zelí, ale také borůvek, švestek nebo ořechů. Z kuchařských technik používáme také uzení, pomalé pečení v peci nebo zapékání na ohni.
Nechejte stres v práci a přijeďte si vychutnat tradiční valašské speciality. V novém konceptu restaurace „Na prkénku“vyzkoušejte třeba tato skvělá jídla:
- Bramborové noky s borůvkovou omáčkou a perníkem
- Valašské halušky s brynzou a uzenou slaninou
- Pečená kachna, kysané zelí a bramborové noky
- nebo naší specialitu – Metrové prkénko plné dobrot (z udírny, sýrové nebo výběrové)
A samozřejmě si vychutnejte výborné poctivé polévky, skvělé dezerty, kávu Piacetto, piva z místních pivovárků nebo dobré nealko.
Aktuální menu restaurace Na prkénku
Proč se restaurace Hotelu Duo jmenuje „Na prkénku“?
Nemůžeme vám prozradit všechno – proto přijeďte a vyzkoušejte chutě Valašska!