Pravidelně vás informujeme o tom, co vše děláme pro vaše mlsné jazýčky… Letošní zimní sezóna přináší jednu revoluční změnu! Náš šéf Michal byl v průběhu listopadu na kuchařské stáži v Anglii v restauraci Jamie Oliver’s Fifteen v Cornwallu.
Ano, tušíte správně. Učíme se od nejlepších, a proto s velkou radostí oznamujeme, že výtečnou a čerstvou italskou kuchyni můžete od 12. prosince ochutnat na Hotelu Duo. Základem budou, jak jinak, kvalitní čerstvé suroviny, autentické recepty a spousta lásky vložené do každého jídla – to je naše motto. Ale nemusíte mít strach – to nejlepší z klasické české kuchyně pro vás vaříme stále rádi. 😉
Několik fotek ze zahraniční stáže. Podívejte se, ať víte, na co se můžete těšit!
A jak to bude vypadat prakticky?
Každý den se bude měnit jídelní lístek podle nabídky čerstvých surovin. Nikdy nebude chybět čerstvá, ručně dělaná pasta, risotto a ryba nebo mořské plody nebo kvalitní maso… K tomu samozřejmě typické italské antipasti a dolce – sladká tečka na závěr s grappou nebo limoncellem.
Benvenuto! | Vítejte!
Ukázka menu
Pro vaši představu se můžete podívat na jídelní lístek ze slavnostní večeře, kterou jsme podávali u příležitosti Movember párty.
ANTIPASTI
- Insalata di mare (plody moře)
- Salami Cacciatore, Mantovano, Toscano (výběr z italských salámů)
- Formagi (výběr z italských sýrů)
INSALATA
- Burrata with grilled honey pears and hazelnuts (mozarela, grilovaná hruška, lískové oříšky)
PRIMI
- Carnaroli risotto of Crown Prince squash with crispy sage (rizoto s dýní a křupavou šalvějí)
SECONDI
- Spaghetti nero with Mike’s style squid, sepia and aglio olio pepperoncino (černé špagety a pikantní sépie a kalamáry a lá Mike)
FISH
- Poched halibut in white wine, pangrattato and crushed herby potatoes, spinachi & radicchio (pošírovaný filet z halibuta, bylinkové brambory a špenát s čekankou)
Objevujte nové chutě. Přijeďte vyzkoušet výbornou italskou kuchyni, ať již v rámci některého z pobytů nebo jen tak, při cestě za dobrým jídlem a zážitkem.
Těšíme se na vaši návštěvu!
↓ Sdílet s přáteli: