Vážení a milí hosté,
pro období zima 2014, včetně pobytů Jarní prázdniny, jsme pro vás jako bonus a překvapení připravili Gastrofestival Hotelu Duo. Tento způsob podávání večeří ocenili naši hosté jako výbornou zkušenost již v loňském roce.
Jak Gastrofestival funguje?
Jednoduše. 😉 Pro každý večer jsme pro vás připravili na výběr ta nejlepší jídla, podle nejlepších receptů, které jsme kdy poznali, ochutnali a uvařili. Budete si moci vybrat mezi třemi jídly a degustovat nápoje, které jsme pro vás k jednotlivým pokrmům vybrali. Seznam najdete níže.
Samozřejmostí na Hotelu Duo je volně k dispozici také studený rautový bar s předkrmy, saláty a kompoty, polévkou dne, nějaké oblíbené sladké (dětské) jídlo a dezert na závěr.
Co mám(e) udělat?
Gastofestivalu se mohou zúčastnit pouze hoteloví hosté. Proto vás prosíme o výběr hlavního chodu, případně doporučeného pití, a vyznačení vaší volby na lístek na stole v restauraci den předem. Uctivě děkujeme.
Naše speciality
Všechna jídla pro vás připravují s láskou naše kuchařky a kuchaři. Používáme hlavně čerstvé suroviny od našich místních dodavatelů.
Řadu specialit Hotelu Duo si vyrábíme sami. Vyzkoušejte například bezovou šťávu, bezovou a borůvkovou zmrzlinu, pampeliškový med, borůvkovou, jahodovou a dýňovou marmeládu, šalvějové a kopřivové pesto nebo uzené z naší vlastní udírny, zvěřinové klobásy a uzené pstruhy.
Přejeme vám dobrou chuť a příjemný pobyt!
Tým Hotelu Duo
Výběr hlavních chodů na večeři a doporučené nápoje
Den |
Klasické recepty |
Vyzkoušená moderna |
Ryby & dieta |
Sobota |
Španělský ptáček z hovězí roštěné s petrželkovou rýží | Kuřecí řízek s hedvábnou bramborovou kaší | Šéfův salát s trhaným kachním masem a pikantním medovým dresingem |
Pití |
Frankovka, Vladimír Tetur | Rose d’anjou, polosuchéVal de Lorie, Francie | Tramín červený, Patria Kobylí |
Neděle |
Pomalu pečený vepřový bůček na pivu, kysané zelí, bramborový knedlík | Vídeňský řízek z telecí roštěné, lehký bramborový salát | Kuřecí kapsa s jasmínovou rýží |
Pití |
Pilsner Urqell 12° | Veltlínské zelené, Patria Kobylí | Bohemia sekt brut |
Pondělí |
Svíčková na smetaně, variace knedlíků | Pečené kuře s dušenou rýží | Losos na špenátovém lůžku, vařený brambor |
Pití |
Tmavý Master 18° | Frankovka rosé bio, PS, suchávinařství Karel Válka | Ryzlink vlašský, Vladimír Tetur |
Úterý |
Grilovaná vepřová panenka, hedvábná bramborová kaše a škvarkový popcorn | Salát caesar s grilovaným kuřecím masem | Boloňské špagety |
Pití |
Ryzlink vlašský, PS, polosuchý, BMVinařství | Marquis de la Cour, demi sec, sekt Francie | Modrý portugal, Patria Kobylí |
Středa |
Hovězí na červeném burgundském víně, hedvábná bramborová kaše, konfitovaný česnek | Vepřové žebírko se šunkou a sázeným vejcem, opékané brambůrky | Koprová omáčka s hovězím masem nebo vejcem na tvrdo a bramborem |
Pití |
Svatovavřinecké,Patria Kobylí | Radegast 10° | Zázvorová limonáda |
Čtvrtek |
Pikantní hovězí gulášek s houskovým knedlíkem | Kuřecí curry s dušenou rýží | Čerstvý pstruh z Bečvy pečený na másle, petrželkové brambory |
Pití |
Pivní speciál z Beskydského pivovárku | Bezová šťáva | Neuburské, polosladkéVladimír Tetur |
Pátek |
Klasická vídeňská roštěná s opékaným bramborem | Dančí guláš s houskovým knedlíčkem | Kuřecí roláda s dušenou rýží |
Pití |
Frankovka rosé bio, PS,suché, Karel Válka | Dornfelder, Vladimír Tetur | Aqua del Capo |
Mňam. Zajímavé, dávám vědět i přátelům: