Připravili jsme pro vás nové, výborné, degustační menu! Přijeďte a ochutnejte to nejlepší, co naši kuchaři umí! A pro labužníky připravili speciality z domácí udírny.
Degustační menu „Zima 2012/2013“
- Aperitiv ~ Hruškovice s hruštičkou
- Předkrm ~ Domácí uzené speciality s křenovou zmrzlinou a jablkem
- Polévka ~ Cibulačka s bagetou gratinovanou sýrem
- Hlavní chod ~ Vepřový bůček dušený na černém pivu a glazovaný pampeliškovým medem s bramborovými placičkami,
nebo ~ Grilované kuřecí prso špikované domácí uzenou slaninou s dýňovými kroketkami a jablíčkovým kompotem se skořicí - Dezert ~ Lívanečky s borůvkovým dipem a tvarohovým krémem
- Sommelier k hlavnímu chodu doporučuje ~ červené 0,1l Frankovku, Chateau Valtice nebo růžové 0,1l Merlot, Chateau Valtice
Speciality z domácí udírny
- uzená krkovička
- zvěřinová klobáska
- uzený pstruh
- uzená kýta z divočáka
Jídelní a nápojový lístek Mapa a kontakt
Navíc, restaurace Hotelu Duo opět získala ocenění Czech Specials a Czech Specials region!
Přijeďte ochutnat to nejlepší, dejte vědět o této akci přátelům a známým: